Benvinguda

Si algú, per casualitat, ha entrat en aquest blog i, a més, té la bona voluntat de llegir aquestes ratlles, BENVINGUT sigui. Com l’obra de Miguel Delibes d’on prenc el títol, aquest blog vol ser, amb tota la humilitat, un dietari de les meves aventures, ventures i, sobretot, desventures de pescador a mosca i, per dir-ho d’alguna manera, està pensat més per a ús personal, o d’uns pocs amics, que no pas per ésser compartit. Dir-vos, d’entrada, que sóc un mal pescador. La meva màxima preocupació es no clavar-me l’ham fent voleiar la cua de rata i perdre un nombre acceptable de mosques enganxades en branques i pedres sota l’aigua. Per tant. no espereu trobar narracions sobre grans captures o viatges meravellosos a qualsevol indret en el que, segurament, tots hem somniat llançar la cua de rata i que es produeixi aquella picada clamorosa, espectacular, digne d’aparèixer als millors canals de TV especialitzats. Ací hi trobareu, sobretot, sensacions, emocions, molts fracassos i desencerts i, de tant en tant, una gran satisfacció amb aquella truita que. pescada o no, ens ha fet passar uns moments inoblidables

6 d’abr. 2011

Joan Serra i Vigas

Preparant el text del missatge anterior, malauradament m'he assabentat de la mort sobtada d'en Joan Serra i Vigas, ex-President de la Societat de Pescadors de Viladrau, Guarda Fluvial Honorari i, juntament amb el seu fill, principal responsable que la Zona de Pesca Controlada Viladrau-Sant Segimon sigui, avui en dia, un dels millors acotats de pesca del nostre país. Gran caçador i millor pescador, trobarem a faltar la seva presència, sempre vigilant, a la vora del riu; les seves informacions sobre "on havia vist truites prenent el sol"; els seus records i anècdotes de molts anys de pescador i caçador.

Una forta abraçada per a la seva família en aquests moments de dolor i que tinguin la seguretat que el seu record  sempre estarà present a la Riera Major, lloc que ell tan va estimar.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada